Informasjon Rådmann

RÅDMANN

Turid Johanne Bjerkestrand
Mobil: 90 05 19 21
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

KOMMUNALSJEF HELSE OG VELFERD

Erik Otterdahl Møller
Telefon:  62 94 20 07
Mobil: 41 43 59 44

KOMMUNALSJEF OPPVEKST

Anne Berit Gullikstad
Telefon: 62 94 20 30
Mobil: 99 23 56 34

POLITISK SEKRETARIAT

Førstekonsulent: Hans Kalleberg
Telefon: 62 94 20 09
Sekretariat for politiske utvalg, møtesekretær i formannskap og kommunestyre, valg, kommunal beredskap, generell saksbehandling.

PERSONAL

Personalsjef: Ellinor Bjerke