Til hovedmenyen Til hovedinnholdet Til tjenestemenyen Til forsiden
Livskraftig og levende

Informasjon Samfunn og Næring

Leder for strategiområdet: Geir Kvisten
Telefon: 62 94 20 05
Mobil:
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

SERVICETORG OG KULTUR

Enhetsleder: Agnete Bekkesletten
Telefon: 62 94 20 35
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Service til publikum/skranketjeneste, informasjon/kommunikasjon, sentralbord, post/arkiv-tjeneste, ansvar for hjemmeside/Facebook, 1. linje næring, sekretariat for eldrerådet, kultur, bibliotek, barne- og ungdomsråd og fritidsklubb.

BIBLIOTEK

Biblioteksjef: Kaia Orskaug Svaan
Telefon: 916 27053
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Telefon avd. Grue Finnskog: 62 94 62 73

BARNE- OG UNGDOMSRÅD

Koordinator: Anne Marte Stemsrud
Mobil: 948 20 059
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


FRITIDSKLUBB

Leder:
Mobil: 
E-post:
Fritidsklubben er for tiden ikke i drift.


 


EIENDOM

Enhetsleder: Sigbjørn Sæther
Telefon: 62 94 20 50
Mobil: 40 40 36 36
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Drift og vedlikehold av kommunale bygg og eiendommer, renhold, vaskeri, og kjøkken

LANDBRUK OG TEKNIKK

Fung. enhetsleder: Haakon Gjems
Telefon: 62 94 20 55
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Landbruk, skog, miljø, viltforvaltning, delingssaker, kommuneskog, byggesak, oppmåling,kommunal veg, eiendomsskatt

 

INTERKOMMUNALE TJENESTER:

GIVAS  (Glåmdal interkommunale vann- og avløpsselskap)
Glåmdal Brannvesen 
Solør Renovasjon - SOR

 

 

 

 

Del denne artikkelen

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Til toppen