Informasjon Samfunn og Næring

Leder for strategiområdet: Geir Kvisten
Telefon: 62 94 20 05
Mobil:
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

SERVICETORG OG KULTUR

Enhetsleder: Agnete Bekkesletten
Telefon: 62 94 20 35
Service til publikum/skranketjeneste, informasjon/kommunikasjon, sentralbord, post/arkiv-tjeneste, ansvar for hjemmeside/Facebook, 1. linje næring, sekretariat for eldrerådet, kultur, bibliotek, barne- og ungdomsråd og fritidsklubb.

BIBLIOTEK

Biblioteksjef: Kaia Orskaug Svaan
Telefon: 916 27053
Telefon avd. Grue Finnskog: 62 94 62 73

BARNE- OG UNGDOMSRÅD

Koordinator: Anne Marte Stemsrud
Mobil: 948 20 059

FRITIDSKLUBB

Leder:
Mobil:
E-post:
Fritidsklubben er for tiden ikke i drift.

EIENDOM

Enhetsleder: Sigbjørn Sæther
Telefon: 62 94 20 50
Mobil: 40 40 36 36