Nytt barnehagetilbud på Namnå

Fra høsten 2016 startet Gromungen barnehage på Namnå egen friluftsgruppe for barn 3-6 år.

Barnehage-illustrasjon
Friluftsgruppa tilhører en avdeling i den vanlige åpningstiden (06.45-17.00). De danner en egen gruppe i tiden 10.00-14.30. Gruppa ble opprettet med 8-12 barn fra 15. august 2016. Barnehagen tilbyr et pedagogisk opplegg med friluftsliv og bevegelse.

Stort utemiljø
Pedagogikken gjennomføres i stor grad utendørs. Gruppa benytter nærområdet og går til faste steder i naturen der barna kan utfolde seg for lek og læring. Barnehagen har egen grillhytte og bålplass der det er muligheter for matlaging. Det finnes en stor lekeplass med muligheter for kjøkkenhage, og utelekeplassen innbyr til mye bevegelse og aktivitet gjennom hele året. Friluftsgruppa har egne voksne som er sammen med barna.

Søknadsfrist 1. mars
De som ønsker barna sine i denne gruppa, må søke ved hovedopptaket innen 1. mars. Klikk her for søknadsskjema.  Skjemaet fås også på helsestasjonen eller i barnehagene.

Klikk her for mer informasjon om barnehagetilbudet i Grue kommune