Vakttelefon kommunal veg

fareskiltHenvendelse kommunal veg rettes til tlf 40416864, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller registreres på «FiksGataMi».

Grue kommunes innleide brøytere har kontrakt om å brøyte kommunal veg ved 7,5 cm snødybde, gang/sykkelsti og fortau ryddes ved 4 cm snødybde.
På grunn av reduserte økonomiske rammer vil terskelen for strøing være høyere enn før. Dette gjelder også ekstra snørydding av fortau, parkeringsplasser og vegkryss.
Vi ber om at folk ferdes forsiktig, og at spørsmål og kommentarer rettes til oss og ikke til dem som utfører jobben.

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Landbruk, næring og teknikk