Vann og avløp

Vivi-5001GIVAS IKS  (Glåmdal interkommunale vann- og avløpsselskap) har ansvaret for vann- og avløpsvirksomheten i eierkommunene.
GIVAS ble opprettet 01.01.2006 av Kongsvinger og Grue kommune som eier selskapet.

Vakttelefoner
Avløp: 91 34 40 05
Vann: 91 34 40 06

Vann
GIVAS skal forsyne abonnentene med rent drikkevann i henhold til drikkevannsforskriften.
GIVAS skal varsle dersom reparasjoner eller vedlikeholdsarbeid fører til at du mister vannet. Slike avbrudd skal ikke vare over 12 timer.

Telefon (sentralbord):  62 80 82 00
e-post:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.