Sommeraktiviteter for barn

Uke 33 AbborI uke 33 inviterer Grue kommune til sommerlige aktiviteter for barn og unge hver dag.

uke 33 Sykkel illustrasjonsbilde

Lokale lag og foreninger stiller opp og sørger for aktiviteter som fisking, klatring og husflidsaktiviteter. Det blir en sommeruke fylt av aktiviteter! Tirsdag 15. august kl. 17:00 blir det kino for en 20-kroning.
Turen til Tusenfryd og Ferieklubben er for en begrenset aldersgruppe. For fire av dagene kreves det også påmeldig. Se detaljer nedenfor.

14. august: Tur til Tusenfryd

Egenandel kr. 300,-. For barn bosatt i Grue født 2001-2006. Påmelding innen 1. august.
Les mer om tur til Tusenfryd her

15. august: Kino i Grue rådhus

Åpent for alle. Kr. 20,- Ta gjerne med hele familien! Tidspunkt: kl. 17:00
Film: Grusomme meg 3 (6 år). Se trailer her

16.-18. august: 3 dagers Ferieklubb for barn 10-13 år

Ferieklubben er for barn født 2004-2007. Påmelding innen 1. august. Ferieklubben er gratis.

Det blir ulike aktiveter hver dag kl. 10:00-14:00. Frivillige lag og foreninger står for aktivitetene.
Oppmøte ved Gruehallen alle tre dager med sykkel kl. 10:00. Husk klær etter vær og drikkeflaske!

• Onsdag 16. august: Aktivitetsdag ved Skytterhuset på Tjura (mot Frysjøen) med husflid/håndverk og tur med innlagt «klatring» . Deltakerne deles i to grupper og veksler på aktivitet v/Grue og Grue Finnskog Husflidslag
  • Torsdag 17. august: Turdag med «orientering» og aktivitet med utgangspunkt i Vannverket (Speiderhuset) v/DNT Barnas Turlag. Aktivitet også v/1. Grue speidergruppe.
  • Fredag 18. august: Sykle til Tysjøn via Tjura barnehage. Fisketur og uteliv ved Tysjøen v/Grue Jeger og Fisk.

Tiltakene er helse- og trivselsfremmende både med tanke på aktivitetenes innhold og maten som blir en «del av dagen». Kommunen bidrar til å koordinere tiltaket og skaffe aktivitetsarrangører til de tre ulike dagene. Sykkel er nødvendig for å delta (det kan eventuelt være mulig å få lånt sykkel). Hvis noen av fysiske årsaker ikke kan sykle, må det gis beskjed ved påmelding, slik at transport blir avklart.
KIWI Kirkenær sørger for mat disse tre dagene.

PÅMELDING

Tusenfryd og og Ferieklubb krever påmelding. Tusenfryd koster kr. 300,- i egenandel og en skriftlig bekreftelse fra foresatt. Se lenken ovenfor. Ferieklubben er gratis.
Påmelding til Anne Marte Stemsrud, mobil 948 20 059 eller epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.