Til hovedmenyen Til hovedinnholdet Til tjenestemenyen Til forsiden
Livskraftig og levende

Tiltak for barn og unge - etterlyser lag og foreninger

Grue kommune ønsker seg samarbeidspartnere for å gjennomføre ulike tiltak for barn og unge. Det er satt av opptil kr. 80.000,- som lokale lag og foreninger kan søke om. Søknadsfrist: 1. mai

Tiltak for barn og ungeKommunestyret har vedtatt at Grue kommune skal tilby aktiviteter og tiltak for barn og unge. Enhet for service og kultur ønsker seg samarbeidspartnere for å gjennomføre ulike aktiviteter gjennom hele året.

Det er satt av opptil kr. 80.000,- som lokale lag og foreninger kan søke om.
Midlene skal dekke materialkostnader og en kompensasjon til laget for jobben.

Forslag til aktiviteter
Det er ingen begrensninger til hva slags type aktivitet som kan tilbys. Vi er åpne for gode forslag, men eksempler kan være: ulike former for dans, LAN, klatring, husflid, fiske og friluftsliv med mer. Vi er også interessert i idrettsaktiviteter som per dags dato ikke finnes i Grue. Bruk gjerne fantasien!

Vi ønsker oss aktiviteter gjennom hele året. Et lag kan bidra med flere aktiviteter. Det kan være én enkelt dag, kveld, eller kurs over et tidsrom. Det er også ønskelig med aktiviteter i skolens ferier.

Lag og foreninger som får søknaden innfridd må stille med nødvendig antall voksne/instruktører for å gjennomføre aktiviteten og ordne alt det praktiske knyttet til gjennomføringen.

Søknad

  • Beskriv hvilke(n) aktiviteter deres lag og forening ønsker å bidra med og hva slags utstyr/materialer som er nødvendig
    • Beskriv hvor lenge / hvor mange ganger aktiviteten vil pågå (timer/dager/kvelder/uker)
  • Oppgi hvor mange voksne/instruktører dere kan stille med
  • Budsjett: Legg ved et realistisk budsjett på hva aktiviteten vil koste å gjennomføre. Grue kommune vil i tillegg tilby kompensasjon til laget som takk for jobben.
  • Oppgi kontaktperson med mobil og e-postadresse og hvilken rolle vedkommende har i laget/organisasjonen
  • Oppgi kontonummer

Søknadsfrist: 1. mai
Søknader sendes Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Del denne artikkelen

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Til toppen