Drahjelp til rekruttering på Arena Innlandet

Har din bedrift ledige stillinger som dere ønsker å profilere på jobbmesse i Oslo?
25. september 2018 har Kongsvingerregionens stand på Arena Innlandet under Oslo Innovation Week.

For første gang kommer Kongsvingerregionen å være representert på jobbmessa Arena Innlandet. Dette er et møtested for spennende kompetansemiljøer og jobbsøkere fra hele landet (også internasjonalt). På en egen stand ønsker vi å presentere jobbmuligheter i regionen vår, både fra privat og offentlig sektor.

Arena Innlandet arrangeres på Sentralen i Oslo sentrum og arrangementet inneholder både fagseminar (del av Oslo Innovation Week) på dagtid og jobbmesse på kveldstid.

Kontakt Haakon Gjems, e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., dersom din bedrift har ledige stillinger som dere ønsker å profilere på jobbmesse i Oslo.