Til hovedmenyen Til hovedinnholdet Til tjenestemenyen Til forsiden
Livskraftig og levende

Høring - VA-norm og standard abonnementsvilkår

givasGIVAS har fattet vedtak om at abonnementsvilkår og VA-norm skal sendes på høring med frist 01.05.2018. Normene skal gjelde for de fire eierkommunene til GIVAS.


GIVAS har tidligere fattet vedtak om at Kommuneforlagets «Standard abonnementsvilkår for vann og avløp» skal legges til grunn som vilkår for leveranse av vann- og avløpstjenester til abonnentene. Bestemmelsene ble revidert i 2017, og for at siste revisjon skal være gyldige må det fattes nytt vedtak om dette.

Norsk Vann har utarbeidet en generell mal for VA-normer publisert på www.VA-Norm.no. VA-Normen beskriver de tekniske krav som skal ligge til grunn for utbygging av offentlig vann- og avløpsnett.

GIVAS vedtok i sak 034/17 og sak 035/17 at «Standard abonnementsvilkår for vann og avløp» og «VA-norm» sendes på høring på generelt grunnlag (oppslag i presse) samt til berørte organisasjoner som representerer abonnentene.

Standard abonnementsvilkår

VA-norm

Saksutskrift fra styrebehandlingen

Uttalelser og merknader til forskriften sendes skriftlig til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller GIVAS, Otervn. 9, 2211 Kongsvinger innen 01.05.2018.

 

Videre behandling hos eierkommunene er beskrevet i vedlagt saksutskrift.

Stine E. Engen, HMS- og kvalitetsleder
GIVAS www.givas.no
Tlf: 959  81 181 E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

 

Del denne artikkelen

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Til toppen