Møte om kreftomsorgstilbudet

Grue kommune har hatt møte med Kreftforeningen om kreftomsorgstilbudet i kommunen.

Møte med Kreftforeningen redI april hadde Kreftforeningen og Grue kommune et møte for å bli bedre kjent med hverandres tilbud. Det ble et godt møte, og Grue kommune benyttet anledning til å vise frem sin nye kreftplan, som nylig er vedtatt. Dette er et viktig dokument for videre arbeid med kreftomsorgen. Kreftforeningen på sin side har flere støttetilbud til pasienter, pårørende og etterlatte.

I tillegg til kommunens eget tilbud kan Kreftforeningen bistå med økonomisk støtte. Hos Kreftlinjen kan du både som fagperson, pasient, pårørende eller etterlatt får kreftfaglig råd og veiledning. Kreftlinjen kan også svare på spørsmål om rettigheter.

Les mer om Kreftforeningen på deres nettsider

På bildet, fra venstre: Berit Jevnaker (Kreftforeningen), Line Gulaker (kreftsykepleier Grue kommune), Hege Nybakk Sjaatil (enhetsleder Grue kommune), Erik O. Møller (kommunlasjef Grue kommune) og May Henny Moen Næss (Kreftforeningen)