Fysioterapitjenesten

Om tjenesten

Fysioterapitjenesten yter tjenester innen områdene: Forebyggende helsetiltak, kurativ virksomhet, habilitering og rehabilitering.

Målgruppen er alle med behov for fysioterapi i Grue kommune.

Grue kommune har 2,5 hjemler i form av driftstilskudd til privatpraksis fysioterapi. Driftstilskuddene er fordelt på 2 institutter med til sammen 4 fysioterapeuter. I tillegg har Grue kommune to ansatte fysioterapeuter, en i 100% og en i 80% stilling.

De privatpraktiserende fysioterapeutene gir i utgangspunktet et åpent tilbud til hele befolkningen.

De kommunalt ansatte fysioterapeutene prioriterer følgende pasientgrupper: Barn 0-18 år, eldre i institusjon,  hjemmeboende eldre og funksjonshemmede som ikke har mulighet til å reise til institutt.

Hva kreves for å motta tjenesten?

For å motta tjenesten kreves rekvisisjon fra lege eller henvisning fra annen medisinsk instans. Skole og barnehage retter forespørsel på eget skjema til helsestasjon (med foresattes samtykke). Helsestasjonen henviser videre til fysioterapitjenesten.

Privatpraktiserende fysioterapeuter:

Grue Fysioterapi, Bedringens vei, 2260 Kirkenær:

Hallvard Nilsen  tlf 45213950

Åpningstider mandag - torsdag 07.30 - 17.00

*  Eva Østad  tlf 48070550

Mensendieck-fysioterapeut. Kurs i triggerpunktbehandling med nåler.

Åpningstider mandag og onsdag 08.30 - 16.00

Hordvik fysioterapi, Solørveien - 2260 Kirkenær

*  Berit Hordvik -  tlf. 62 94 46 99

Fysio-/ergoterapitjenesten i Grue kommune