Hjelpemidler, kortvarig behov

Utlån av tekniske hjelpemidler fra kommunalt lager.

Lagerets beliggenhet

Lageret ligger på sykehjemmet, Kommunegården

Hva kreves for å motta tjenesten

Behov for tekniske hjelpemidler for en kort periode.

Hva gjør kommunen?

Tjenesten tildeles uten vedtak. Det skrives en rekvisisjon som brukes som registrering.

Hjelpemidlene hentes på sykehjemmet, Kommunegården.

Hjemmetjenesten kan bringe med seg hjelpemidler når dette ikke innebærer ekstra kjøring/arbeide for tjenesten.

Senger og andre store/tunge hjelpemidler kjøres ut og hentes etter avtale med vaktmester.

Hjelpemidlene leveres tilbake av bruker straks det ikke er bruk for dem.

Hvordan søke tjenesten

Ta kontakt med Fysio- og ergoterapitjenesten, vaktmester på sykehjemmet eller Hjemmetjenesten. Ved behov utenom kontortid (08.00 – 15.30) kan man henvende seg på sykehjemmet, tlf. 62942000.

Lovhenvisning

Lov om folketrygd

Kontakt for mer informasjon

Adresse:          Fysio- og ergoterapitjenesten, Kommunegården, 2260 Kirkenær

Telefon:           62942000

E-post:            Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.