Kontaktperson for syn og hørsel

Tjenesten omfatter

Hjelp til utprøving og anskaffelse av syns- og hørseltekniske hjelpemidler.

Hva kreves for å motta tjenesten

Søker må være syns/hørselshemmet. Har søker fått utlevert høreapparat, er man berettiget til hørseltekniske hjelpemidler.

Hva gjør kommunen?

Henvendelsen behandles uten ugrunnet opphold. Etter henvendelse tar ergoterapeut kontakt for å avtale hjemmebesøk eller annen oppfølging.

Tiden det tar før tildeling av hjelpemidler skjer, vil være avhengig av hva det søkes om og hvordan situasjonen er på Hjelpemiddelsentralen til enhver tid.

Tjenesten fra Hjelpemiddelsentralen tildeles etter enkeltvedtak. Vedtaket kan påklages. Opplysninger om klagerett går fram av vedtaket.

Hvordan søke tjenesten

Ved behov for bistand fra syn/hørselkontakten ta kontakt med Fysio- og ergoterapitjenesten eller Tildelingskontoret - tlf. 62942000

Kontakt for mer informasjon

Adresse:          Fysio- og ergoterapitjenesten, Kommunegården, 2260 Kirkenær

Telefon:           62942000

E-post:            Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.