Finntorpet Kennel og hundehotell

finntorpetHundehotellet ble åpnet i 2008, og ligger i Svullrya i landlige omgivelser på Finnskogen.
Finntorpet Kennel og hundehotell drives av familien Sorknes.

Lyse og trivelige lokaler bestående av resepsjon, ustyrsbutikk, bad, to fôrkjøkken, kurs-/møterom, samt tre avdelinger for hunder.  Store, fine bur. Gulvvarme og aircondition.

Utearealet består av 10 luftegårder i tillegg til et inngjerdet friareal på 5 dekar. Luftegårdene har flombelysning og det er flotte turmuligheter inntil anlegget.
Hundehotellet er offentlig godkjent. Kapasitet 40 hunder.

Nora (datter): Daglig leder. Instruktør fra NJFF, instruktørkurs fra Oslo hundeskole, aktiv som deltaker på jaktprøver og i agility.

Stein (far): Altmuligmann. Aktiv med fuglehunder i over 30 år. Autorisert jaktprøvedommer og aversjonsdressør hund/ sau.

Aino (mor): Ordner det meste og har lang og bred erfaring med hundeoppdrett, valpestell og stell av hund forøvrig.

Egne hunder
Vi har også egne hunder og er oppdrettere av engelsk setter og tibetansk spaniel. Valper leilighetsvis til salgs.

Betingelser
Hunden må ha vaksinasjonsattest som ikke er eldre enn to år og være frisk og fri for utøy. Aggressive hunder mottas ikke. Vi holder fôr og tepper. Eget fôr/tepper kan medtas hvis ønskelig.

Inn- og utlevering
For ikke å skape unødig uro i anlegget har vi inn- og utlevering til faste tider: kl 09 - 11 og kl 17 - 19 alle dager.

Hundefôr og -utstyr
Vi har en liten ustyrsbutikk med kvalitetsprodukter fra Dogman og Kennel. I tillegg til varene i butikken kan vi skaffe det meste av hundeutstyr til gode priser. Vi forhandler ProPlan og Troll hundefôr.

Kurs
Vi arrangerer diverse hundekurs gjennom året. Se kursplan på vår hjemmeside www.finntorpet.no
Trening av fuglehunder på utsatt fugl - tilpasset hundens behov - etter avtale.

Vegbeskrivelse
*40 km fra Kongsvinger, følg rV 20 til Roverud, ta av på Rv 205 til Svullrya
*25 km fra Kirkenær, følg rV 201 til Svullrya
*200 m øst for Jokerbutikk, ta av til høyre (skiltet fra riksvegen)

Bestilling
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.