Barne- og ungdomsrådet i Grue

ungdomGrue barne- og Ungdomsråd er et organ av og for Grues barn og unge.

Rådet består av en gutt og en jente fra hvert klassetrinn 5. - 10. klasse, elevrådslederne for de to «eldste» elevrådene på skolen og to jenter og to gutter i alderen 16 - 20 år. I tillegg har rådet en voksen koordinator som står for det praktiske arbeidet rundt rådet.

Rådet skal fremme barn og unges interesser i Grue og har god kontakt med kommunestyret. Rådet har blant annet taletid som kan benyttes før hvert kommunestyremøte.

Ellers tar rådet opp de sakene barn og unge i Grue er opptatt av og ønsker at det skal arbeides med. Ta gjerne kontakt med koordinator dersom du har en sak du mener vi burde ta opp.

Rådet velger selv styre som består av leder, nestleder og sekretær.

Koordinator:  Anne Marte Stemsrud
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Mobil: 948 20 059

Vedtekter for Barne- og ungdomsrådet