Årlige utstillinger

Finnskogutstillingen - februar/mars
Grueutstillingen - midt i oktober

Finnskogutstillingen har blitt arrangert i Svullrya hvert år siden 1981. Tid: Månedsskiftet februar/mars.
Arr. sted: Svullrya: i Bedehuset, Galleri Tysken, Eldrehuset, Gamleskolen og samfunnssalen på Svullrya skole. Finnskogutstillingen har gjort seg bemerket langt utover kommunegrensen med internasjonalt kjente utstillere hvert år. Blant de som har åpnet utstilllingen finner vi både daværende kulturminister Ellen Horn og Dronning Sonja.
Kontaktperson: Marit Solum Korbøl, tlf. 62 94 56 74.

Du finner mer om utstillingen på finnskogutstillingen.no
Nærmere tidspunkt for Finnskogutstillingen kunngjøres også i pressen og på Grue kommunes hjemmeside under "Hva skjer?"

Grueutstillingen arrangeres i oktober.
Husflid - Hobby - Brukskunst
Nærmere tidspunkt for Grueutstillingen kunngjøres i pressen og på Grue kommunes hjemmeside under "Hva skjer?".
Arr.: Hobbyforeningen i Grue
Kontaktperson: Randi Vestli, tlf 62 94 14 47

Galleri Gruset (Gruset gård) har skiftende utstilling det meste av året.