Til hovedmenyen Til hovedinnholdet Til tjenestemenyen Til forsiden
Livskraftig og levende
Kunngjøringer

Innlandets Trepris 2018

kongleMed Innlandets fokus på bruk av tre i bygg så blir Treprisen også utdelt i 2018. I fjor gikk prisen til Evenstad, i 2016 til Våler kirke. Hvem mottar prisen i år? Kom med forslag på gode kandidater. Mer om prisen finner du i vedlagte brosjyre. Frist for forslag er 15.mars.

 

Gjedtjernet gård blir Farmen-gården 2018

FarmenDet er nå kjent at Strix Norway og TV 2 har valgt Grue kommune og Gjedtjernet gård utenfor Kirkenær som ny arena for Farmen.
- Gården er perfekt. Alle husene er bygd for 100 år siden og passer inn i Farmen-historien, sier produksjonsselskapet som lover skogsidyll på TV.

Tilleggskurs for etablere med innvandrerbakgrunn

abutvikling

Kurset startes på Hamar 8. februar. Det er nå 6 deltakere som er påmeldt tilleggskurset for etablerere med innvandrerbakgrunn. For å kjøre kurs må det være minimum 8 deltakere. Meld deg på nå! Påmelding til kurs: http://bit.ly/2rUYSVz 

Spørsmål rettes til: Aud på tlf 97676800
e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Treffpunkt - møteplass for barn og unge

treffpktBarn og unge som har alvorlig sykdom i familien eller som har mistet noen, kan ha god nytte av å møte andre som har opplevd det samme. Her får de et pusterom fra sykdom, men også mulighet til å snakke. Treffpunkt er gratis.

Les mer: Treffpunkt - møteplass for barn og unge

Høring - Detaljreguleringsplan, offentlig ettersyn - Rv 2

Rv. 2 Grinder - Noret x fv. 407 
Rv. 2 Kirkenær - Åsnes grense

Les mer: Høring - Detaljreguleringsplan, offentlig ettersyn - Rv 2

Til toppen