Grue industripark: Varsel om detaljregulering

Her følger varsel om oppstart av detaljregulering for Grue Industripark og utleggelse til offentlig ettersyn. Frist for merknader er satt til 02.02.2018.

DatasenterI henhold til plan- og bygningslovens (pbl) § 12-10 har formannskapet til Grue kommune 22.12.2017 enstemmig vedtatt i sak 17/741 og sende forslag til detaljreguleringsplan 2017001 Grue Industripark med bestemmelser datert 20.12.2017 på høring og legge det ut på offentlig ettersyn.

Tiltakshaver er Grue kommune. Planområdet utgjør søndre del av gjeldende kommuneplans industriområde ved Kirkenær – felt I1, med noe tillegg av bestående industriarealer. Det ligger sør for Industrivegen og knyttes til denne med nytt kryss og en ny veg vest for nåværende parkeringsplass. Planområdet omfatter ca. 35,5 da.

Plan og bestemmelser følger vedlagt. Det vises direkte til opplysningene som framgår av kunngjøringen. Kunngjøringen er også å finne i Glåmdalen.

Frist for merknader til varselet om oppstart av planarbeid og/eller merknader til forslaget til planprogram er satt til 02.02.2018.

Merknader skal sendes: Som brev til Plan1 AS, Balder Allé 2, 2060 Gardermoen eller pr. e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Kopi av merknader kan sendes: Som brev til Grue kommune, Postboks 94, 2261 Kirkenær eller pr. e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Opplysninger om planarbeidet kan fås ved henvendelse til Plan1 AS v/Halvor Tangen, tlf. 975 23 560, eller e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Aktuelle vedlegg: