Dagsenter med dagaktivitetstilbud for personer med demens

Målgruppen for dette tilbudet er eldre hjemmeboende, fysisk friske med kognitiv svikt, demens.
Målet med dagsenteret er å skape meningsfulle opplevelse for brukerne, bygge opp under egenmestring tilpasset den enkeltes funksjonsevne, bidra til at de som ønsker det kan bo hjemme så lenge som mulig, og gi avlastning for pårørende som står i en krevende omsorgssituasjon.

Dagsenteret er lokalisert til Sørbyhuset, som ligger på Kommunegården, like ved Grue sykehjem.
Dagsenteret er åpent tre dager pr. uke, tirsdag, onsdag og fredag. Det er to ansatte ved dagsenteret. De er utdannet sykepleiere. Tilbudet kan gis fra èn dag til tre dager pr. uke
Pris kr 80,- pr dag for utgifter til frokost og middag.

Ansatte på dagsenteret henter brukerne hver morgen og kjører de tilbake etter middag. Frokost og middag spises sammen på dagsenteret. Brukerne blir hentet ca. kl. 9.30 om morgenen, og returnerer ca. 14.30 på ettermiddagen.

Vi ønsker å tilby en trygg og god møteplass. Det er viktig at hver enkelt har en god opplevelse og kan delta i aktiviteter, dagsturer og hyggelig samvær. Dagsenteret samarbeider med de pårørende for å gi et best mulig tilbud.

Hvordan søke tjenesten?

Søk tjenesten ved å fylle ut søknadsskjema for helse- og omsorgstjenester.

Du kan kontakte kommunen ved Tildelingskontoret tlf. 62 94 20 00, får å få hjelp til å søke om dagsenter. Du kan også be andre hjelpe deg hvis du har behov for det. Hvis en annen søker på vegne av deg, må vedkommende ha fullmakt.

Kontakt oss:
Sørbyhuset, Kommunegården, 2260 Kirkenær
Vi treffes på følgende telefonnummer tirsdag, torsdag og fredag:
Synnøve Moland: 91 71 33 69
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Gunn Elin Krav Bakke: 91 69 87 74