Vil du bli støttekontakt?

StttekontaktFlere av kommunens voksne brukere trenger støttekontakter som kan bidra til at de får en positiv og meningsfylt fritid.
Som støttekontakt hjelper du en annen person gjennom sosialt samvær og ulike aktiviteter.

Tilbudet kan hjelpe han/henne til å bli mer trygg på seg selv, takle ulike livssituasjoner bedre og omgås andre mennesker i større grad.
Støttekontakten kan komme på besøk hjemme, bli med på kafé, kino, idrettsarrangement, fremme fysisk aktivitet eller andre sosiale aktiviteter. Opplæring og oppfølging blir gitt.

Ta kontakt med Mariann H. Lunde eller Silje Lystgård på telefon 62 94 20 00 for mer informasjon eller send søknad til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.