Middagstilbud

Grue kommune tilbyr leveranse av ferske middagsretter ernæringsmessig riktig sammensatt, og - så langt det er mulig - etter brukernes behov og ønsker.

Tjenesten omfatter:

Middagsrettene er ferdigproduserte, kalde retter klare for slutttilberedning hjemme hos den enkelte bruker.
Kan sluttilberedes i både vanlig ovn og mikrobølgeovn.

Menyen består av to alternative retter per dag, med utgangspunkt i de kvalitetskrav Grue kommune har vedtatt.
En middagsporsjon består av en hovedrett med dessert eller suppe. Bare hovedrett kan også bestilles.

Hvordan søke tjenesten:
Hvis du ønsker å kjøpe ferdigprodusert middagsmat fra Grue kommune, ta kontakt med Grue sykehjem, kjøkkenet.
Du får utlevert/tilsendt kontrakt for levering av middagsmat og gjeldende meny. Utlevering av mat kan ikke starte før underskrevet kontrakt er returnert til hovedkjøkkenet.
På basis av din bestilling av middagsporsjoner, vil du motta en månedlig faktura.

Enhetspris for 2-retters middag levert hjem er kr. 85,- fra 01.01.17. Uten dessert er prisen kr. 74,-. Prisen på dessert er kr. 11,-.

Hva gjør kommunen:
Frivilligsentralen i Grue kjører maten ut til bruker. Utkjøringsdager er tirsdag og fredag mellom kl 10 - 14.

Kontakt for mer informasjon:
Grue kommune
Hovedkjøkken