Til hovedmenyen Til hovedinnholdet Til tjenestemenyen Til forsiden
Livskraftig og levende

Valget 2017

Stortingsvalget og sametingsvalget – 2017 

Valgdagen er mandag 11. september 2017. Valgstyret i Grue kommune har vedtatt følgende stemmetider:

Mandag 11. sept. kl. 10.00 – 20.00  for valgkretsene Kirkenær, Grinder, Namnå og Refset.

Mandag 11. sept. kl. 12.00 – 20.00 for valgkretsen Svullrya.


Tidligstemming varer fra 1.juli til 9.august og kan foretas ved Servicetorget og biblioteket i Grue rådhus. 

Forhåndsstemming utenriks starter 1. juli.
Den ordinære forhåndsstemmingen innenriks starter mandag 10. august og varer til og med fredag den 8. september kl. 16.00. Du kan forhåndsstemme på Servicetorget og biblioteket i Grue rådhus.

Valgkort
De fleste får valgkortet tilsendt i posten i løpet av uke 32. Alle som er manntallsført i Grue kommune skal få valgkortet tilsendt. På dette ser du også hvor du skal avlegge stemme på valgdagen, samt åpningstider på valglokalet. Valgkortet skal tas med dersom du skal forhåndsstemme. De som ikke har mottatt valgkort eller har mistet dette, vil få utstedt nytt valgkort når man skal forhåndsstemme.
Valgstyret oppfordrer også de som skal avlegge stemme på valgdagen om å ta med valgkortet da dette forenkler stemmegivningen.

Legitimasjon
Du må vise legitimasjon for å forhåndsstemme eller avgi stemme på valgdagen. Det er ikke nok å oppgi navn og fødselsdato. Valgkortet er heller ikke tilstrekkelig legitimasjon. Legitimasjon kan for eksempel være pass, førerkort eller bankkort med bilde.

Har du stemmerett? Les mer her  

Du kan lese mer om valget på www.valg.no           

Del denne artikkelen

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Til toppen