Råd for likestilling av funksjonshemmede

Råd for likestilling av funksjonshemmede er et lovpålagt utvalg som ble satt i kraft etter kommunevalget i 2007.
I Grue har imidlertid rådet vært oppnevnt siden 1994. Rådet oppnevnes for valgperioden og består av 5 medlemmer. Kommunestyret velger 2 medlemmer fra politiske organ, 1 medlem velges fra administrasjonen etter forslag fra rådmann og 2 medlemmer velges fra funksjonshemmedes organisasjoner etter forslag fra disse.

Oppgavene til Råd for likestilling av funksjonshemmede omfatter alle saker som angår de funksjonshemmede og videre medvirkning på lik linje med Eldrerådet.

Medlemmer:
1. Gunn Frysjøenden, leder.
    Tlf 414 40 596 E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
2. Arni Bjørn Haraldsson, nestelder
3. Monica Silihagen Bekken