Skolefritidsordning

skofri

Skolefritidsordningen er et tilbud før og etter skoletid til barn i 1. til 4. klasse og for barn med spesielle behov i 1. til 7. klasse.

SFO benytter skolens lokaler og har følgende åpningstider:
06.45 - 08.30 og 13.15 - 16.45.
SFO er stengt i romjula, påskeuka og uke 29-31 i sommerferien.
I øvrige ferier kan det kjøpes enkeltdager på SFO etter behov også for barn som ikke har SFO-plass i skoleåret.

Lover og retningslinjer

Gjeldende lov og regelverk
Kommunen plikter å sørge for denne tjenesten.

Lover

Om søknadsprosessen

Veiledning
SFO-plassen tildeles etter søknad. Du kan få hjelp fra SFO-leder til å søke.

Saksbehandlingstid

Kommunen har plikt til å behandle saken så snart som mulig. Dersom saken ikke kan avgjøres innen én måned, skal du ha skriftlig svar om årsaken til dette, med opplysninger om når det kan antas at vedtaket vil bli fattet.

Klagemulighet

Får du avslag på søknaden, kan du klage på vedtaket innen en frist på tre uker fra du mottok vedtaket. Klagen sender du til den instansen som har gjort vedtaket. I klagen skal du angi hva du ønsker endret i vedtaket og begrunne dette. Kommunen vil kunne gi deg veiledning. Klageinstans er kommunens egen klagenemnd. Før klagen sendes dit, skal den instansen i kommunen som fattet vedtaket, vurdere om det er grunn til å endre det. Hvis vedtaket opprettholdes, vil saken gå videre til den kommunale klagenemnda.

Kontaktinformasjon:
SFO telefon: 62 94 21 21, mobil 48 20 07 60.

Beate C. Aurbekkholen, SFO-ansvarlig
Telefon: 62 94 21 22 eller mobil 992 63 513 mellom kl. 09.00 - 12.30 hver dag.

Info om SFO ved Grue barne- og ungdomsskole