Snøbrøyting og strøing av kommunale veger

SNØBRØYTING OG STRØING AV KOMMUNALE VEGER

Grue kommunes innleide brøytere har kontrakt med oss om at det skal brøytes når det har kommet 7,5 cm snø, men at de kan drøye et par timer dersom det er spådd at snøværet vi opphøre. På grunn av reduserte økonomiske rammer vil terskelen for strøing når det er glatt være høyere enn før, dette gjelder også ekstra snørydding av fortau, parkeringsplasser og vegkryss. Vi ber om at folk ferdes forsiktig, og at spørsmål og kommentarer rettes til oss og ikke til dem som utfører jobben.

Landbruk, næring og teknikk

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den." eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Vakttelefon på veg er 40 41 68 64

Grue kommunes sentralbord: 62 94 20 00