Informasjon Helse og Velferd

KOMMUNALSJEF (konstituert fra 15.10.18)

Hege Nybakk Sjaatil
Telefon: 62 94 20 05
Mobil: 91 76 75 98
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

TILDELINGSKONTOR

Enhetsleder: Julie Tjønn
Telefon: 62 94 21 30
Kartlegging, saksbehandling, vedtak (§), koordinere habilitering, rehabilitering, fysio- og ergoterapi.

SYKEHJEM

Enhetsleder: Tove Skårer
Telefon: 62 94 21 55
Sykehjem (institusjon) og Soltun (demensavdeling)

HJEMMETJENESTER (konstituert fra 15.10.)

Enhetsleder: Anne Kjersti Sætre
Telefon: 62 94 20 90
Hjemmehjelp, hjemmesykepleie, dagsenter for demente
Mobilnr. vakttlf.: 48 19 14 90