Statlige tilskuddsordninger

Tilskuddsordninger som kommunen formidler informasjon om:

Spillemidler

Formålet med spillemidler er at staten kan bidra med bygging og rehabilitering av ulike anlegg, slik at flest mulig kan ha muligheten til å drive egenorganisert fysisk aktivitet eller aktivitet i regi av frivillig medlemsbasert idrett.

Spillemidler til anlegg for idrett og fysisk aktivitet er hjemlet i lov om pengespill av 28. august 1992.

Ved søknad om spillemidler til idretts- og nærmiljøanlegg må planene for anlegget være godkjent på forhånd av Kulturdepartementet eller kommunen.
Søknader om idrettsfunksjonell forhåndsgodskjenning behandles hele året.
Spillemiddelsøknaden med vedlagt dokumentasjon må være Grue kommune i hende senest 15. oktober.

Bestemmelser om tilskudd til anlegg for fysisk aktivitet 2018

Kulturmidler