Høring - kartlegging og verdisetting av friluftsområder i Grue kommune

En arbeidsgruppe i enhet for landbruk og teknikk har kartlagt friluftsområder i Grue kommune med utgangspunkt i Miljødirektoratets veileder. Resulatet blir et friluftskart som legges inn på kommunens kartløsning. Friluftskartet legges ut til offentlig ettersyn med høringsfrist 26.11.18.Høringsuttalelser sendes på e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. mrk "friluftskart". Dokumentene kan også sees i Servicetorget, Grue rådhus.

I nasjonal strategi for et aktivt friluftsliv er det mål om at det skal stimuleres til kartlegging og verdsetting av friluftsområdene i alle landets kommuner med målsetning om at flest mulig har kartlagt og verdsatt sine sine viktigste friluftsområder innen 2018.

Kartlegging og verdsetting av friluftslivsområder - veileder fra Miljødirektoratet

Friluftskart

Oversikt verdisetting